Prijava za kurs

Poštovani saradnici,

Prijava za prvi kurs ishrane i suplementacije je zatvorena 15.januara. Na kurs se prijavilo skoro 50 učesnika i time je pokazana zaintersovanost za ovaj kurs, kao i njegove aktuelne teme.

Od 50 prijavljenih kandidata Naučni odbor je morao da odabere 30 učesnika jer to odgovara programskoj koncepciji kursa (rad u maloj grupi), a između ostalog i kapacitetima prostora u kojima će se edukacija odvijati. Članovi Naučnog odbora su prilikom razmatranja prijava uzeli u obzir više faktora: obrazovanje, profesiju, iskustvo u sportu, vaše navedene i aktivnost na UMSS edukativnim seminarima.

Na osnovu svega navedenog broj je sa 50 prijavljenih smanjen na sledećih 30 učesnika koji su zvanično PRVI POLAZNICI KURSA ZA SPORTSKU ISHRANU I SUPLEMENTACIJU:

Ime i prezime učesnika kursa:

1. Tatjana Manojlović
2. Vladimir Gapić
3. Danijela Ristić-Medić
4. Andrea Todorović*
5. Biljana Vitošević
6. Igor Stošić
7. Sava Stojanović
8. Radmila Jovanović
9. Nevena Vlašić
10. Vladimir Popović*
11. Dragutin Stojmenović
12. Snežana Anđelković
13. Tamara Stojmenovic
14. Predrag Milković
15. Siniša Tanasković
16. Suzana Aćimović – Đumić
17. Svetlana Dramićanin
18. Vojislav Golubović
19. Andrijana Ćulafić
20. Snežana Rajačić
21. Tamara Stepić
22. Jasmina Timić
23. Aleksandra Karapandžić
24. Barbara Damnjanović Pazin*
25. Jovana Knežević*
26. Dragan Vasiljević
27. Marija Kostić

Čestitamo svim primljenim učesnicima i obaveštavamo da je prvo predavanje zakazano za 15.februar (subota) u 11.00h u prostorijama kluba “Avantura” u Kralja Milana br.60 (blizu okretnice na Slaviji, kapija od kovanog gvožđa pored prodavnice igračaka Trefolino; zvoniti na interfon br.1).

Molimo vas da uplatu prve rate izvršite najkasnije 13.februara kako bi imali vremena sa uplate proverimo. 1200 dinara je cena koju uplaćuju članovi UMSS (učlanjeni pre 2014. godine) a 2400 dinara je cena za sve one koji nisu članovi UMSS ili su se učlanili posle 2014 godine (zvezdica pored imena).

Molimo da sva dodatna pitanja, kao i komenatre i sugestije onih koji nisu primljeni na kurs, šaljete isključivo putem mejla na cis.udruzenje@gmail.com kako bi bili prosleđeni Naučnom odboru.

Koristim ovu priliku da pre svega obavestim one koji nisu primljeni, kao i ostale zainteresovane koje poznajete, da ćemo u 2015. krenuti sa online kursom koji će imati isti program kao i ovaj koji upravo počinje (više detalja u toku godine).

Unapred vam hvala na ukazanom poverenju.

Jedan komentar

 1. avatar Radmila каже:

  Poštovani,

  zavaljujem se na Vašoj odluci da me uvrstite u polaznike Kursa. Uplatu ću izvršiti u određenom roku.

  Puno uspeha i dobru saradnju ubuduće kao i do sada Vam želim.
  Srdačan pozdrav,

  Prim.mr sci med dr Radmila Jovanović, subspec.ishrane