KURS SPORTSKE ISHRANE I SUPLEMENTACIJE

Jelena Bekić

viši dijetetičar – nutricionista

Jelena Bekić je 1997. godine završila Višu medicinsku školu, smer viši dijetetičar – nutricionista. Od 2000. godine radi u Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”.

11 komentara

 1. avatar Bojan каже:

  Poštovana, konsultacije su mi potrebne. Dete 11 godina, trenira plivanje, u takmičarskom pogonu. Kakva ishrana je potrebna za potrebe treninga, pre takmičenja i posle. Molim za odgovor. Molim za odgovor i dalje konsultacije..
  Pozdrav,

 2. avatar Denis каже:

  Dobar Dan,

  Imam jedno pitanje vezano za mliječnu mast u suhoj tvari. Jedem dosta zrnastog sira jer je dobar izvor proteina.
  Na proizvodu piše da na 100g sira ima 4g masnoće ali ima i dodatna informacija. Piše da ima 20g masnoće u suhoj tvari.
  Malo sam googlao i pronašao da je suha tvar čisti proizvod (u ovom slučaju sir) kada se odvoji voda od njega. Ali i dalje mi nije baš najjasnije koliko tačno masnoće sir kojeg jedem sadrži?

  Iz ovog gore primjera o zrnastom siru da li mi možete reći kako se to precizno računa i nešto vise informacija o masnoći u suhoj tvari.

  Srdačan Pozdrav,
  Denis

 3. avatar dijana каже:

  Nije poenta da ljude upucujete da zakazu preglede(!?) vec da im vi date odgovor. Ako niste sposobni da date odgovor onda se niste morali ni prihvatati tog posla.
  Pozdrav

  • avatar Marija Anđelković каже:

   Postovana,
   Na vecinu od 1000 pitanja koja su postavljena smo odgovorili i nismo upitili na pregled. Ne mozemo da odgovorimo u situacijama kada je pitanje takvo da dovodi u rizik da damo netacne ili nepotpune informacije. Nekada je pregled neophodan jer bi u protivnom postojala samo telemedicina.

   Pozdrav
   Marija

 4. avatar Irena каже:

  Zamolila bih vas za pomoc.Htela bih da dodam nekoliko kilograma ali nikako ne uspevam,ne znam sta da promenim u ishrani ili da probam sa suplementima i kojim,i dali je vezbanje obavezno?Hvala najlepse.

 5. avatar Predrag Markovic каже:

  Poštovani,
  Prikupljam informacije kako bih razgovarao sa sinom u vezi vašeg angažovanja u cilju pravilnog tretmana (ishrana + vezbe) za redukciju težine.
  Sin je druga godina srednje škole (16 godina, visine oko 175cm i tezine oko 105kg), u par navrata pokušavao je da redukuje težinu, ali bez uspeha.
  Interesuje me koliko bi koštao tretman na mesečnom nivou, koliko koštaju pregledi pre započinjanja tretmana, praćenje zdravstvenog stanja tokom vezbanja….
  Hvala,
  Predrag Marković

  • avatar CIS каже:

   Postovani,

   Posto Vas sin nije profesionalni sportista, preporucujemo da pregled zakazate kod dr Vere Blazencic u ordinaciji Vita Maxima na telefon 0113058376.
   Cena prvog pregleda je 2000 dinara a kontrole su 1000 dinara.

   Pozdrav
   Marija

 6. avatar Jasmina Timić каже:

  Postovana

  koliko je dobra surutka u prahu u odnosu na pravu surutku kao i mleko u prahu sa nutritivnog i zdravstvenog aspekta?

  Hvala

 7. avatar Marijana каже:

  Postovana,
  kako mogu zakazati pregled? Da li je potrebno da nesto odradim od analiza pre dolaska? Koja je cena izrade dijete za mrsavljenje kao i sam pregled? Koliko se cesto dolazi na kontrole, da li se konsultacija moze izvrsiti preko telefona (jer sam iz Bora)? Koliko ranije se mora zakazati? Hvala
  S’postovanjem
  Jovic Bugaric Marijana

  • avatar CIS каже:

   Postovana,

   Pregled se moze zakazati putem telefona ili putem mejla. Cena programa je 10 000 dinara i ostale informacije mozete naci na http://www.cis.edu.rs/cenovnik/
   Na kontrole se prema preporuci dolazi na 20 dana ili mesecno, sto je iskljucivo individualno i u zavisnosti od samog sportiste i njegovih zelja.
   Konsultacije nije pozeljno raditi preko telefona vec dolaskom u ordinaciju radi pregleda i kontrolnog merenja.
   Napisite kada ste zainteresovani za prelged na cis.udruzenje@gmail.com i mi cemo vam odgovoriti.

   Pozdrav

Napišite odgovor