Dobrodošli na sajt Centra za sportsku ishranu i suplementaciju

Centar za sportsku ishranu i suplementaciju, poceo je sa radom 21. 02. 2011 kao spontana i posledicna aktivnost koje UMSS godinama plasira a tice se zdrave i pravilne suplementacije. Zbog velikog interesovanja i problema vezanih za suplementaciju u sportu Antidoping agencija Republike Srbije i Udruženje za medicinu sporta Srbije osnovali su Centar za suplementaciju u sportu.

Ideja je da se analizom ishrane sportista dode do optimalne suplementacije koja odgovara realnim potrebama svakog sportiste, ali je takode vezana i za takmicarski ili trenažni period. Nakon prevodenja knjige Luiz Burk – Prakticna sportska ishrana, trudimo se da odgovorimo na prakticne izazove našeg sporta u vezi sa suplemenatcijom i dopingom.

Specificnost ovog centra je u tome što se svakom sportu i sportisti pristupa pojedinacno a ne samo na osnovu opštih preporuka. Definisanje mišicne mase, gubitak ili povecanje telesne težine su neki od najcešcih problema zbog kojih su se vrhunski sportisti obratili za savet.

Pregledi se zakazuju na telefon (011) 3058 376.


Jedan komentar

  1. avatar Branka каже:

    Mogu samo da Vas sve pohvalim u ime sportista jer nesto ovako je odavno bilo potrebno, a to je centar sa timom strucnjaka koji ce se u potpunosti posvetiti sportisti iz bilo kog sporta i uputiti ga u pravilan pristup ishrani i suplementaciji radi sto boljih rezultata.

Napišite odgovor