Drage kolege,

Udruženje za medicinu sporta Srbije nastavlja sa kontinuiranom medicinskom edukacijom. Posle Drugog kongresa o prevenciji dopinga u sportu i prvog webinara o poremećajima u ishrani, UMSS aktivira i prvu elektronsku edukaciju/test sa temom – Značaj i važnost magnezijuma i kompleksa B vitamina u očuvanju zdravlјa.

Magnezijum i vitamini B kompleksa su nezamenjivi u tretiranju stresa, umora, glavobolje, grčeva u mišićima, posledica raznih dijeta, a odlična su potpora regularne fizičke aktivnosti. Poznato je da ako se sportisti odlučuju za jedan mineral, uvek je to magnezijum, a da isto tako posle vitamina C, smatraju da su vitamini B kompleksa najvažniji za očuvanje zdravlja. Klinički gledano kombinacija magnezijuma i B vitamin je značajna u lečenju dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, neuroloških poremećaja, kao i različitih metaboličkih stanja. Zbog svega navedenog, UMSS je izabrao magnezijum i B komplekse za temu elektronske edukacije/testa.

Akreditacija edukacije/testa: Kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Ministarstva zdravlja Republike Srbije za slušaoce lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, zdravstvene i farmaceutske tehničare, nutricioniste i medicinske sestre pod rednim brojem A-1-1215/16 sa 5 poena za testirane.

Datum i vreme održavanje edukacije/testa: test će biti dostupan na sajtu UMSS i CIS od 27. juna

Cena testa i plaćanje: Cena edukacije/testa je 2000 dinara i obavezno je da prvo izvršite uplatu kako biste dobili pristup testu.

Svi oni koji su registrovani na sajtu Udruženja za medicine sporta Srbije imaju 50% popusta i test košta 1000 din.

Instrukcije za uplatu: uplati iznos (2000 din. ili 1000 din.) na račun Udruženja za medicine sporta Srbije, Palmotićeva 26, Beograd, broj računa 205-102832-52 kod Komercijalne banke Beograd.

Prijava za edukaciju/test: Registracija za test je moguća isključivo putem onlajn prijave u kojoj vas molimo da popunite sva neophodna polja. Registracija će postati aktivna tek kada u finansijskim izvodima dobijemo dokaz o uplati. Tada ćete na imejl adresu koju ste naveli u prijavi dobiti pristup za test.

Prijava za test: Značaj i važnost magnezijuma i kompleksa B vitamina u očuvanju zdravlјa i prevenciji bolesti

0 0 votes
Article Rating

Pretplati se
Obaveštenja o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments